Вход във сайта
Забравена парола?

или създай акаунт
създай акаунт

Рекламации

Рекламации - връщане или замяна 

Клиентите са важни за нас и ценим Вашето мнение, вие сте в основата на нашето съществуване и се стараем да задоволим изискванията ви  към всеки детайл.

ЗАМЯНА 

Доставката и разходите се поемат от страна на клиента, моля свържете се с нас на тел : +359 890 550 550 и наш сътрудник ще приема с удоволствие замяната ви.  

Когато получим артикула и приемен рекламацията ви, ние ще върнем новият артикул, който желаете.

Моля, опаковайте пратката с оригиналната й опаковка с цел предпазването й от замърсяване.

За нас е удоволствие да работим за вас.

ВРЪЩАНЕ 

Доставката се поема от страна на клиента.

Процедура:

Моля, свържете се с нас на тел: +359 890 550 550 или e-mail: office@collectionkabo.com

Сумата ще бъде възстановена по банков път или с куриерска фирма. В зависимост от начина ви на плащане.

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й. За целта прoдуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта в съответствие с разпоредбите  на чл.55 (ал.1)  от ЗЗППТ. След проверка в срок от 40 работни дни се възстановява сумата на купувача или до 14 работни дни се заменя продукта. При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички транспортни разходи. Транспортните разходи по замяната или връщането са за сметка на купувача, освен ако не е установен дефект по артикула.

За двете процедури искаме от вас няколко неща:

1. Замяната или рекламацията да се случат в 14 дневен срок от датата на получаване на пратката.

2. Продукти подлежащи на връщане или замяна са тези, които не са преминали никаква обработка (пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи цялостта им, както и премахване на етикети).

3. Продуктът трябва да бъде върнат на адреса на фирмата като към него трябва да бъде приложено доказателство за покупката (касова бележка, фактура) и попълнен формуляр за връщане/замяна.

4. Бланката трябва да е коректно и четливо попълнена.

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Веднага щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към вас. За съжаление, при неспазване на описаните условия, искането за рекламация няма да бъде разгледано. 

За съжаление, при опция преглед и тест на доставката, артикули които са произведени специално за клиента - индивидуални поръчки, допълнително производство на изчерпани артикули или артикули с променен цвят, размер, стилова корекция не подлежат на връщане. Ще получите пълната ни асистенция с допълнителната корекция на тези артикули докато те на станат подходящи за вас, но понеже те се произвеждат или коригират специално за клиентите ни не могат да бъдат върнати.

Моля не изпращайте артикул без да сте се свързали предварително с нас и не сте обяснили за проблема.

Сумата ще бъде възстановена по банков път или с куриерска фирма. В зависимост от начина ви на плащане.

Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са повредени при транспортирането, ще бъдат върнати на клиента за негова сметка.

Затова, моля, не забравяйте старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката. 

За нас е удоволствие да отговорим на вашите въпроси!

Е-mail - office@collectionkabo.com