Вход във сайта
Забравена парола?

или създай акаунт
създай акаунт

Поръчки и плащане

Поръчката на стоки се извършва, след въвеждане на данни в регистрационната форма. В поръчката клиентът посочва начин на плащане име, телефоннен номер за връзка, адрес и e-mail. Всяка валидна и приета поръчка получава номер, като клиента получава потвърждение на посочения от него имейл. 

Онлайн магазин www.collectionkabo.com си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, ако клиента фигурира в нашата база данни като некоректен потребител, или ако няма наличност от поръчаната стока. Чрез имейл клиентът бива уведомен за липсата на даден продукт от поръчката. Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден.

Клиентът може да откаже поръчката. Ние не можем да променяме Вашата поръчка с оглед на това постъпилата информация /поръчка/ към нас да не може да се манипулира. В случай на отказ от поръчка, ако клиентът е заплатил сума с кредитна или дебитна карта, тя се възстановява по сметката на клиента.

Начини на плащане:

Плащането може да бъде извършено:
- Наложен платеж - плащане на куриер при доставка
- Чрез дебитна или кредитна карта
- Банков превод - IBAN: BG88FINV91501017006391 - „ХРАБРИЯ ШИВАЧ“ ЕООД
- Пощенски запис - изпрати сумата си с Еконт.


Доставка 
Доставка до посочен от вас адрес - до 5 работни дни като при изчерпан артикул доставката може да бъде и до 15 работни дни, като ще бъдете уведомени по телефон за това - пратките се изпращат за сметка на получателя. Във връзка с доставянето и получаването на поръчани от онлайн магазина стоки, Потребителите трябва да имат предвид следното:

- Доставят се единствено стоките съгласно поръчки, заявени от съответния Потребител и потвърдени от Дружеството.

- Доставката се осъществява единствено на територията на Република България.

- Поръчаната стока се доставя в подходяща за вида й опаковка.

- Поръчаната стока се доставя на адреса и получателя, посочени от Потребителя в заявката.

Желаем Ви приятно пазаруване в Онлайн магазина www.collectionkabo.com!