Вход във сайта
Забравена парола?

или създай акаунт
създай акаунт

За нас

Collection Ka bo се основава през 2001 г. от млада дизайнерка, която разработва своите модели, както за деца така и за дами, съчетава финни материи с естествени материали като залага на професионализма и високото качество на изработка. 

Collection Ka bo е модна марка която изразява чувствата си чрез дрехи, което прави голямата разлика между нас и останалите търговци в модният бранш, с голяма прецизност към детайлите и качеството си на работа ние се стараем ежедневно да подобряваме и разнообразяване модните си линии, за нас е важно дрехата да представя вас в най добрата светлина както през дена така и през вечерта, истинско удоволствие е да можем да обличаме в комплект и вашите деца, красота се изразява, чрез удоволствие за нас е важно да виждаме вашите усмивки.  

Всяка една дреха създадена от мен е изпълнена с чувства и хармония, за да може да задоволя всичките си изисквания към добрият външен вид използвам висококачествени материали с детайли с който гордо представят моят брант с емблемата която можете да видите по дрехите, стабилната и уравновесяваща collectionkabo.com икона на марката, стилизирана от две букви и посветена на любовта, ръчно изработвана индивидуално за всяка една от дрехите ни, с което ни прави единствени.

Това е първият сайт, в който можете по свой размери да поръчвате избрани от вас Модели, да добавяте детайли и да правите собствен дизайн, за които гарантираме прецизност и консултация за всяко ваше желание. 

Работим с цяла Европа и всеки клиент е важен за нас.